FosterhjemKatter til omplassering

Nettus

Av 10. mars 2019 mars 19th, 2019 Ingen kommentarer
Inntaksdato: 02.03.2019
Funnsted: Gåsbakken

Fine Nettus ble født i en låve sammen med mange andre katter. Han har bodd i nærheten av mennesker,  men aldri sammen med. Likevel viser han ganske stor tillit til mennesker, og har skjønt at vi gir kos og mat. Da er det ikke noe vits i å være redd og sint mener han.

Nettus var ved inntak antatt å være en jente, og dette trodde veterinær også da han var fin og feminin. Uheldigvis så ble det ikke oppdaget at det var to små klumper i stumpen som tilsa at dette var en gutt. Nettus ble derfor kastrert to ganger, og har et pent grodd arr på magen etter feiltakelsen. Nettus kommer ikke til å ha noen senskader av dette, men han synes det var veldig kjedelig å måtte ha på seg «tvangstrøye» etter inngrepet. Gutta pleier som regel å slippe unna dette.

Nettus ønsker seg nå et nytt hjem. Vi antar at han er født ca 08.08.2018, så han er en ung guttepus på ca. 8-9 mnd. Da han er ganske tillitsfull vil han nok passe inn i de fleste hjem.

Nettus er ved omplassering kastrert, ID-merket og vaksinert. Nytt hjem må kunne tilby trygge uteområder med lite trafikk. Ønsker du mer informasjon. Ta kontakt med vår vakttelefon, eller besøk oss på åpen dag.

Legg igjen et svar