Ikke-publiserte dyr

Murre – reservert

Av 25. september 2019 desember 8th, 2019 2 kommentarer

Denne fine lille gutten heter Murre. Murre kom inn i varmen til oss 24/9-19 sammen med søsteren sin Marthe. Disse to små ble funnet i en grøftekant i Lensvika da de bare var to uker gamle. De er nå ca tre måneder gamle.

Da Murre og søsteren kom inn var de enda så små at de måtte mates med flasker. De har nå vært i det samme fosterhjemmet siden de kom inn og fosterhjemmet har lagt sin elsk på de begge. Fosterhjemmet forteller at Murre er en tøff liten gutt som liker å vise søsteren sin hvem som er sjefen. Han er en bestemt liten kar som elsker oppmerksomhet samt at han er veldig glad i kos. I likhet med søsteren sin er han også en veldig nysgjerrig pus.

Murre har en helgrå, lodden og fin pels som han steller godt med.

Murre er ID-merket og førstegang vaksinert. Han vil passe inn i de fleste hjem. Det nye hjemmet forplikter seg til å gi han andregangsvaksine rundt 20.12. Ny eier forplikter seg til å kastrere han når han er 6 måneder gammel. Ett nytt hjem må ha trygge uteområder. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Murre.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Camilla Langø sier:

  Hei, vi er interesserte i å få oss katt. Murre virker som en fin kar, er han tilgjengelig?
  Vår eldste katt er nå 14 år og vår yngste (4 år) ble nylig påkjørt. Vi innser at vi gjerne vil ha to katter i huset.

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så trist å høre at dere nylig mistet den ene pusen deres. Murre er enda ledig for adopsjon. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Murre. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen et svar