Adopterte dyr

Mons – reservert

Av 12. april 2019 juli 18th, 2019 Ingen kommentarer

Dette er Mons. Han kom i inn 11.04.2019 fra Hitra.

Mons er en eldre herremann som er født 21.05.2011. Han har bodd på et sykehjem på Hitra siden han var 4 år gammel og vært en livsgledekatt for de eldre. Her har han kos seg og levd et godt og rolig liv. Mons er en svart og hvit korthåret pus som er glad i kos. Han er snill, rolig og tålmodig. Mons er glad i lek og koser seg ute i naturen på jakt etter nye spennende eventyr. Noe av det beste han vet er å ligge på fanget eller i en myk seng. Fosterhjemmet beskriver Mons som en omsorgsfull katt med mye kjærlighet å gi. Han er glad i å ligger på fanget å få kos, og maler som en motor. Mons er en rolig katt som trives best i et hjem uten mye styr. Samtidig er han en leken og aktiv katt som elsker å leke med laserpenn.

På grunn av nyresykdom leter nå Mons etter et rolig hjem han kan nyte pensjonisttilværelsen i. Han går på spesialfor og medisin som gjør at han kan leve et normalt liv. Ved adopsjon vil man få god informasjon om sykdommen og vi er alltid tilgjengelig for råd og hjelp.

 

Mons er kastrert, ID-merket og vaksinert. Han vil passe inn i de fleste hjem. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder. På grunn av sykdommen hans har han redusert adopsjonsgebyr på 500,- Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer informasjon om Mons.

Legg igjen et svar