Adopterte dyr

Melvin – reservert

Av 15. mars 2020 april 6th, 2020 Ingen kommentarer

Denne lille skjønne gutten kom inn til oss 2/3-20 og fikk først navnet Molly da vi trodde det var en liten jente. Etter første dyrlegetur, viste Molly seg å være en gutt! Så da fikk han navnet Melvin. Han var antatt å være kun to måneder gammel da han kom inn til oss etter å ha vandret rundt på Hitra. Han var veldig skitten, tynn og dehydrert og vi er så glade for at vi fikk han inn i varmen til et av våre flinke fosterhjem! Han har en svart og hvit, korthåret pels. Samt har han nydelige små hvite poter.

Fosterhjemmet forteller at han er en skikkelig kosekatt. Han er kontaktsøkende og er glad i fostermors egne katter. Han liker godt å springe rundt og leke med de. Han blir mer og mer som andre kattunger og liker å jage halen sin. Han har også en veldig sjarmerende og rampete side. Her om dagen, mens fostermor så bort, stjal han en av fiskekakene som fostermor satt og spiste, hehe.

Melvin har fått førstegangsvaksine og chip. Nytt hjem er pliktig til å gi ny vaksine om en måned og kastrere han når han er seks måneder gammel. Det nye hjemmet må også ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Melvin.

Legg igjen et svar