Skip to main content

Hils på Missi!

Missi kom inn til oss fra Mostadmarka i januar 2022. Hun er antatt født 23.06.2021. Missi har nydelig brun-, beige- og svarttigrete semi-lang pels.

Fosterhjemmet beskriver Missi som en veldig søt og generelt trygg liten(stor) pus som vil gi mye kjærlighet når hun har blitt vant til deg. Om natten vil hun helst ligge i armkroken din i senga, og på dagen vil hun helst leke hele tiden. Hun er oppsøkende og vil helst befinne seg i samme rom/sofa som folkene sine.

Dersom hun er litt nervøs for nye mennesker, for eksempel gjester, funker det fint å la dem leke med henne for å bryte isen. Hun er også veldig glad i å se på fuglevideoer på YouTube!

Missi kan gå fint overens med andre katter, og hun har erfaring med barn fra 10-årsalderen og oppover.

Missi har litt luftveisproblematikk i form av hoste, og får Flutikason i inhalator to ganger daglig. Dersom hun er stabil og ikke viser luftveissymptomer (noe hun er pdd.), så kan hun trappe ned til én gang om dagen. Dersom hun fortsetter å være stabil med én inhalasjonsbehandlig per dag, kan hun slutte på inhalatoren etter videre avtale med veterinær. Da kan inhalatoren brukes kun når luftveissymptomene eventuelt kommer tilbake igjen.

Missi er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.

Join the discussion 2 kommentarer

  • May-Britt sier:

    Ååh så fin! Kan man besøke og hilse på i fosterhjemmet?

    • Lisa sier:

      Hei! Ved interesse skal adopsjonsskjema først fylles ut. Dersom du oppfyller kravene vi stiller til adopsjon vil kontakttelefonen ta kontakt med deg for en prat og ta det derfra <3. Mvh Lisa