Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Mira – Reservert

Av 28. august 2021september 26th, 20212 kommentarer

Dette er Mira. Hun er en nydelig liten tass på 14 uker. Mira kom inn fra Skogn sammen med kattemor Maggie og 4 søsken.

Ved inntak var Mira og søsknene rundt 8 uker gamle og hadde hatt lite kontakt med mennesker. De syns derfor vi var ganske så skummel, men etter masse tid i fosterhjem har de utviklet seg til å bli fantastiske kattunger. De er fremdeles litt tilbaketrukket og skeptisk i starten, så nytt hjem må være forberedt på å bruke tid til å gjøre kattungene trygge i sitt nye hjem og på sin nye familie. Som kattunger flest har de masse energi og elsker lek. Samtidig syns de det er herlig med kos og avslapping innimellom.

Fosterhjemmet forteller at Mira virkelig har bein i nesa og kan frese skikkelig om hun føler seg utrygg eller vil gi beskjed om at hun syns du er for tett innpå. Hun vil trenge et hjem som kan gi henne tid til å bli helt trygg, og hun vil gjerne bli adoptert sammen med en annen trygg katt gjerne søsknene Mari eller Mario, som hun trives godt med. Hun vil trives best i et hjem uten små barn.

Mira er en matglad jente og fosterhjemmet får lov å kose med henne mens hun spiser. Hun er glad i snacks og våtfor, og sier aldri nei til godisen. Mira er også kjempeglad i lek, og hun løper ofte av gårde med lekepinnen når hun klarer å fange den. Man finner henne gjerne liggende på toppen av klatrestativet eller liggende i sengen for en liten dupp.

Mira har fått helsesjekk, ID-merking og vaksine. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen hun er seks måneder gammel. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 2 kommentarer

Legg igjen en kommentar