Skip to main content

Hils på Milka!

Milka kom inn til oss samtidig med NonStop i desember 2023 fra Møllenberg i Trondheim, hvor de hadde gått ute over lengre tid. Milka er antatt født januar 2022, og er derfor snart 2 år gammel.

Milka er en snasen gentleman med kort svart og hvit pels i tuxedomønster. Han har en halv melkebart og hvite værhår.

Fosterhjemmet til Milka forteller: Han er veldig leken og selskapssyk, og liker å kose hvis det er på hans premisser. Skravler mye og har mye sjarm og karakter.

Fosterhjemmet får lov til å kose Milka med hendene, og han holder seg i nærheten av dem og oppsøker kontakt. Milka bærer dog preg over å ha levd ute over lengre tid, så han kan bli nervøs ved høye lyder og brå bevegelser, samt i møte med nye mennesker. Man får sjekke ørene hans under tvil, men potene og tennene må man jobbe med å gjøre ham tryggere med.

Milka er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.