Skip to main content

Hils på Mick!

Mick kom inn til oss i april 2024 fra Meråker, hvor han hadde blitt observert gående ute i hele vinter. Han er antatt født 28.04.2022.

Mick er en nydelig hannpus med semilang oransje/rød pels med rosa nese og hvitt på munnparti, bryst, mage og føtter. Han var skikkelig flokete i pelsen ved inntak, så disse ble straks barbert bort da det kan være veldig smertefullt for katten. Han hadde også frostskade på ørene. ♥ Til tross for at han har levd et røft liv ute er han en trygg og kosete katt som er veldig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet forteller: «Mick er en skikkelig kompis. Han ville ha kos med en gang han møtte meg, og ble også fort gode venner med den andre katten i huset. Ofte følger han meg rundt huset og vil være med på alt som skjer. Han sitter ikke på fanget så mye, men foretrekker heller å ligge på sofaen ved siden av noen som klapper ham.»

Mick er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.