Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Micito – reservert

Av 9. august 2017 august 12th, 2019 Ingen kommentarer

Inntaksdato: 19.11.2015
Funnsted: Meråker

Micito ble tatt inn fra Kopperå i Meråker da han var ca. 6-7 måneder gammel. Der hadde han gått ute siden han ble født og blitt matet sammen med kattemor Mille. Han hadde altså aldri hatt et trygt hjem sammen med mennesker. Micito har gjort helt enorme framskritt i fosterhjemmet han bor i nå, og kan endelig tillate å bli koset med av oss tobente! Micito er over gjennomsnittet glad i andre katter, og fungerer godt som «onkel» for alle andre katter som kommer til samme fosterhjem som han. Han liker å slappe av på sofaen, bare se bildene over 🙂 Han er også glad i lek, og er en katt med mye personlighet. Det er viktig at Micitos nye hjem forstår at han først nylig har begynt å virkelig åpne seg, og trenger mye tid og kjærlighet for å fortsette denne gode utviklingen.

Micito klarte å rømme fra oss, og har vært på rømmen i over et år. Han ble tilslutt fanget i felle på Hegstadmyra (mars 2019). Han koser seg nå i fosterhjem der han har blitt en trygg og selvsikker katt.

Micito er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe godt inn i et rolig hjem. Det nye hjemmet må kunne tilby et trygt og godt utemiljø. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer informasjon om Micito

Legg igjen et svar