Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Mayra – reservert

Av 5. mai 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Mayra!

Mayra kom inn til oss fra Trondheim i november 2022, etter å ha gått ute over lengre tid. Da var hun 7 måneder gammel, tynn og redd. Nå er hun ett år gammel, og klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Mayra er en nydelig hunnkatt med semi-lang, brunsvart pels og grønne øyne.

Mayra har gjort store fremskritt i fosterhjem, og har gått fra å være en redd pus til en skikkelig kosepus! Hun elsker å bli kost med og klødd, og maler (og sikler) en del under kos!

Selv om Mayra er veldig kosete i fosterhjemmet, kan det hende hun trenger litt tid for å blomstre og bli kosete og trygg i sitt nye hjem. Katter er veldig hjemmekjære og stedbundne, og når man adopterer en katt må man påregne at den kan være ganske redd og sky i starten når den kommer til et helt nytt hjem med nye lukter, lyder, rom og mennesker.

Mayra er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.