Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Mats & Mattis – reservert

Av 10. desember 2023januar 31st, 2024Ingen kommentarer

Hils på Mats og Mattis!

Mats og Mattis kom inn til oss i oktober 2023 fra Malvik. De er antatt født 01.06.2023. Etter en stund i fosterhjem er de nå klare til å finne sitt nye for-alltid-hjem – sammen! <3

 

Mats og Mattis er brødre. To sjelevenner som alltid er der for hverandre. Mattis er lillebroren som følger i hælene hele tiden. Mats er storebroren som alltid finner på noe artig. Med silkemyk pels, bedårende blikk og uendelig nysgjerrighet utforsker dette radarparet livet sammen.

Mats er grå, korthåret med tykk og herlig pels. Mattis er sort, med akkurat samme fløyelsmyke pels som storebror. Mats sin nysgjerrighet er uendelig, og Mattis følger ham hvor enn han er. Som stort sett er der det er noe spennende å finne på eller oppdage. Et garnnøste? Herlig. En lekemus? Fantastisk! Vinduskarmer er også en favoritt, for da kan de drive evig jakt på fugler de aldri kan fange.

Men så blir man jo sulten av all denne utforskingen og jaktingen. Da er en skål med kokt sei rett og slett det beste de kan få. Særlig Mattis er kjapp til å forstå hva som skjer når det klirres med matskåler. Skikkelig matelsker, denne lille krabaten!

Noen ganger blir de enormt pratsomme. Da er det prrr og mjau og prrrit og plirt som utveksles mellom dem. Når den ene lager lyd, iler den andre til for å se hva som skjer. Men små pusegutter kan jo også bli litt trøtte iblant. Da er det ekstra godt med en myk stol, en sofa, en dyne eller et fang! Og skulle sjansen by seg til å få litt kos, så tar gjerne Mattis den. Mats ligger gjerne ved siden av deg, og liker godt å bli klødd på magen.

Mats og Mattis er to utrolig artige og sjarmerende ungdommer som vi håper kan få fortsette å bo sammen i sitt for-alltid-hjem. Begge er snille som dagen er lang, helt renslige og sjarmerer hvem som helst i senk. Gi dem en liten uke til å bli varme i trøyen, så får dere mange morsomme, gode, koselige, lattervekkende, livlige og ikke minst kjærlige stunder sammen.

 

Mats og Mattis er ID-merkede, kastrerte og vaksinerte. De skal være inne til de er ett år gamle. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til de er klare for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.