Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Mario – reservert

Av 28. august 2021oktober 14th, 20212 kommentarer

Dette er Mario. Han er en nydelig liten tass på 14 uker. Marcel kom inn fra Skogn sammen med kattemor Maggie og 4 søsken.

Ved inntak var Mario og søsknene rundt 8 uker gamle og hadde hatt lite kontakt med mennesker. De syns derfor vi var ganske så skummel, men etter masse tid i fosterhjem har de utviklet seg til å bli kosete og fantastiske kattunger. Som kattunger flest har de masse energi og elsker lek. Samtidig syns de det er herlig med kos og avslapping innimellom.

Fosterhjemmet forteller at Mario er en rolig gutt. Han var den av søsknene som var mest redd ved inntak men han har kommet en lang vei. Mario er en matglad gutt som ikke sier nei til middagsmat og kos på hodet. Han liker også å ta livet med ro, og ligger gjerne å blinker sakte til fosterhjemmet for å si ifra at han koser seg og trives.

Mario vil trives best i et roligere hjem, gjerne sammen med en av søsknene sine.

Mario har fått helsesjekk, ID-merking og vaksine. Nytt hjem plikter å kastrere han innen han er seks måneder gammel. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 2 kommentarer

Legg igjen en kommentar