Skip to main content

Hils på Marie!

Denne frøkna er 3 år gammel, og har estimert fødselsdato 16.01.2020. Hun ble tatt inn til oss i januar 2022 fra Risvollan hvor hun hadde oppholdt seg i en kjeller over flere dager. Hun ble adoptert ut i januar i år, og kom i retur til oss i april. Hun håper nå på å virkelig finne sitt for-alltid-hjem!

Marie er ekstremt sosial og kosete, og vil gjerne ligge i halskroken om hun får lov! Enkelte kan nok faktisk synes at hun er i overkant klengete, så hennes for-alltid-hjem må virkelig ønske seg en skikkelig kosepus! ❤ Som vist på bildene ligger hun også mer enn gjerne i senga.
 
Fosterhjemmet beskriver Marie som en kontaktsøkende pus som er skjønn, trygg, morsom og liker kos. Hun kan dog være litt i overkant pratsom til tider, og litt lunefull! Hun har litt “attitude” og en stor personlighet, og har vist seg å trives best som alenepus slik at hun kan få all kosen for seg selv. Hun passer nok også best hos noen som har god erfaring med og kjennskap til katter og deres kroppspråk. 

Marie har en kronisk munnsykdom som er godt kontrollert med daglig medisinering og allergimat, men fungerer ellers som en normal pus og er i fin form. Ved adopsjon må dette selvsagt følges opp, men da Marie er såpass trygg er hun ikke vanskelig å undersøke og medisinere. På grunn av sykdommen har Marie redusert adopsjonsgebyr.

Marie er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.

Join the discussion 4 kommentarer

 • Halima sier:

  Vurdere på å adopter. Jeg elsker sosiale katter så syntes kjanskje at jeg kan adoptere hun

  • Lisa sier:

   Hei! Dersom du ønsker å adoptere en katt kan du fylle ut adopsjonsskjemaet på hjemmsiden vår. Deretter vil kontakttelefonen vår ta kontakt med deg ?

   Mvh Lisa

 • Stian L. Suphammer sier:

  Hei,
  vurderer veldig på å sende inn adoptiv skjema på Marie, men lurer på om hun har en venninne/ kompis som allerede går godt overens fra før?

  Mvh Stian

  • Lisa sier:

   Hei! Marie vil nok trives best som enekatt <3 Ønsker dere en katt som kan komme godt overens med familiepusen kan Fiona være et godt valg da hun har vært veldig kontaktsøkende med kattene hun har bodd i fosterhjem med. Mvh Lisa i DNST