Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Mari – Reservert

Av 28. august 2021september 26th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Mari. Hun er en nydelig liten tass på 14 uker. Mari kom inn fra Skogn sammen med kattemor Maggie og 4 søsken.

Ved inntak var Mari og søsknene rundt 8 uker gamle og hadde hatt lite kontakt med mennesker. De syns derfor vi var ganske så skummel, men etter masse tid i fosterhjem har de utviklet seg til å bli kosete og fantastiske kattunger. De er fremdeles litt tilbaketrukket og skeptisk i starten, så nytt hjem må være forberedt på å bruke tid til å gjøre kattungene trygge i sitt nye hjem og på sin nye familie. Som kattunger flest har de masse energi og elsker lek. Samtidig syns de det er herlig med kos og avslapping innimellom.

Fosterhjemmet forteller at Mari er en rolig kattunge som nyter late morgener og formiddager. Hun blir mer aktiv på kvelden og elsker å leke i leketuneller, med lekestenger og å jage etter søsknene sine. Hun var veldig skeptisk og redd ved inntak men hun har blitt mer trygg på fosterhjemmet den siste tiden. Hun godtar kos på hodet og syns det er ganske digg. Da maler hun høyt og slapper skikkelig av. Mari vil trives best i et hjem sammen med en annen katt, gjerne en av søsknene.

Mari har fått helsesjekk, ID-merking og vaksine. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen hun er seks måneder gammel. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar