Skip to main content
Ikke-publiserte dyr

Marcel – reservert

Av 28. august 2021november 5th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Marcel. Han er en nydelig liten tass på 14 uker. Marcel kom inn fra Skogn sammen med kattemor Maggie og 4 søsken.

Ved inntak var Marcel og søsknene rundt 8 uker gamle og hadde hatt lite kontakt med mennesker. De syns derfor vi var ganske så skummel, men etter masse tid i fosterhjem har de utviklet seg til å bli kosete og fantastiske kattunger. Som kattunger flest har de masse energi og elsker lek. Samtidig syns de det er herlig med kos og avslapping innimellom.

Fosterhjemmet forteller at Marcel er en nydelig gutt som har kommet en lang vei siden inntak. I starten var han tilbaketrukket og redd, men nå har han funnet selvtilliten og stemmen sin. Han har verdens søteste mjau og står klar ved kjøkkenbenken og prater til fostermor når hun lager i stand middag. Han er en leken katt som ofte følger etter søster Serine. Marcel er glad i kos, gjerne på magen og da maler han høyt. Han er ikke så glad i å bli løftet opp og han syns dette er litt skummelt enda. Man finner han ofte liggende å sløve oppi sengen, gjerne oppå dyna. Marcel vil gjerne bo i et hjem sammen med en annen katt.

Marcel har fått helsesjekk, ID-merking og vaksine. Nytt hjem plikter å kastrere han innen han er seks måneder gammel. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar