Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Maj – reservert

Av 23. oktober 2023november 15th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Maj!

Maj kom inn til oss med sin mor og to søsken Marco og Maia etter å ha gått ute på Melhus i lengre tid. Maj er antatt født 10.08.2023.

Maj er ei nydelig lita pusejente med sort-, beige- og hvittigrete pels.

Alle kattungene i kullet er fortsatt ganske usikre og vil trenge tid, kjærlighet, håndtering og sosialisering for å bli helt trygge.

Fosterhjemmet forteller at Maj gjemmer seg endel, og kan være litt vanskelig å få til å komme frem. Hun kommer imidlertid selvfølgelig frem når man tar frem en leke, for leken er hun absolutt! Hun er først ute til å utforske nye rom, men hun har fortsatt en vei å gå til å bli tryggere med mennesker rundt seg.

Maj vil trives best i et rolig hjem uten små barn.

Maj er adopsjonsklar 02.11.2023. Ved adopsjon vil Maj være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi henne andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere henne ved 6 måneders alder. Maj skal være inne til hun er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.