Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Ludvik

Av 1. januar 2024januar 15th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Ludvik!

Ludvik kom inn til oss fra Selbu 15. november 2023, hvor han hadde blitt observert gående ute over lang tid. Han var snill og tam, men full av floker da vi tok ham inn. Vi etterlyste eier til Ludvik uten hell, og han er derfor nå klar til å finne sitt nye for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet skriver: Ludvik er en skikkelig kosegutt. Han elsker kos, stanger hodet og gnir seg mot meg. Store klumsete labber. Veldig nysgjerrig og ekstremt leken når han er trygg. Han trenger et hjem som ikke har små barn, og et hjem med masse tålmodighet. Da blir han en skikkelig god pus!

Ludvik er litt redd for høye lyder og nye mennesker. Man får lov til å sjekke poter, ører og tenner, men sistnevnte er han ikke helt komfortabel med. Vi antar at Ludvik er ca. 4 år gammel.

Ludvik er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.