Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Ludo

Av 14. juni 2024juli 7th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Ludo!

Ludo kom inn til oss i september 2023 fra Midtre Gauldal, hvor han hadde gått ute i lengre tid sammen med sine søsken. Han er antatt født 26.06.2023. Han var bare tre måneder gammel ved inntak, og var skitten i pelsen og ganske redd. Etter noen måneder hos våre flinke fosterhjem er han nå klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Ludo er en vakker hannpus med kort, rødtigrete pels og ravfargede øyne.

I begynnelsen var Ludo ganske sky og redd, og gjemte seg mye under senga til fosterhjemmet. Han var imidlertid veldig glad i å leke, og etter mye lek og tillitsbygging begynte han å forstå at kos slettes ikke er så verst! Han kan bruke litt tid på å stole 100% på deg, men når det skjer viser han hvilken kosekatt han egentlig er, og ber alltid om kos og å bli klappet. Han er også veldig matmotivert!

De siste to månedene har Ludo vært på brakka vår på Sluppen, hvor han har fortsatt å blomstre og hilser på og koser med de besøkende under åpen dag. Besøk oss gjerne under åpen dag om du ønsker å hilse på ham!

Ludo er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.