Adopterte dyr

Lucas – reservert

Av 5. september 2019 november 3rd, 2019 2 kommentarer

Denne nydelige gutten heter Lucas. Han kom inn fra Hovin, Gauldal i august.

 

Lucas er en snill og trygg gutt som vi tror er rundt 3 år gammel. Han hadde gått ute hos finner siden februar og ingen eier ble funnet. Når han kom inn til oss hadde han en vondt betennelse i øyet. Lucas er nå frisk og håper han kan finne en ny familie. Han har nydelig semilang svart og hvit pels. Lucas er hvit på brystet og haken, og har de lengste værhårene vi har sett på lenge. Han er en stor kosegutt som elsker å ligge i sofaen sammen med fosterforeldrene sine. Lucas er en gutt med stor personlighet og masse kjærlighet å gi.

Fosterhjemmet beskriver: Lucas er en rolig og tålmodig hannkatt. Han er oppmerksomhetssøkende , utforskende, og veldig glad i kos. Han er ikke så veldig leken, og er en ganske «enkel» katt, tørrforet går ned på høykant, og ser ut til å være favoritten, over paté og andre godbiter

 

Lucas er vaksinert, kastrert og ID-merket. Han vil passe inn i de fleste hjem. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Lucas.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Else Johansen sier:

  Hei.
  Mine foreldre er på utkikk etter en ny katt og jeg ser at Lucas kan være en mulig kandidat. Jeg vil svært gjerne snakke med dere om denne katten. Når kan jeg ringe?

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at dere er interessert i Lucas. Ta kontakt med vår vakttelefon på 95225275 for mer info. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea

Legg igjen et svar