Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Lotte

Av 3. mars 2023august 28th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Lotte!

Lotte er en hunnpus på ca. 1.5 år som kom inn til oss i september 2022 fra Midtre Gauldal. Hun var da høydrektig, og fødte noen dager etter 5 nydelige kattunger i fosterhjem. Alle disse har funnet sine for-alltid-hjem. Nå som Lotte er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått litt tid til å bli trygg og god er det endelig hennes tur!

Lotte har nydelig kort tricolor-farget pels, rosa nese og gule øyne.

Ved inntak var Lotte litt redd, men har vist god framgang i fosterhjem! Hun er nå sosial, nysgjerrig, snill og kosete – hun maler når fostermor klapper henne, og hun lar seg til og med klappe på magen! Hun liker å holde seg i samme rom som fostermor, og sovner gjerne i nærheten av henne. Hun er veldig nysgjerrig, og skal helst utforske hver eneste krik og krok av rommet.

Lotte har moderat gingivitt (tannkjøttbetennelse). Det er ikke behov for videre veterinærbehandling av dette per dags dato, men det bør følges opp under hennes årlige helsesjekker.

Lotte er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.