Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Lotta og Luna – reservert

Av 2. juli 2023juli 20th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Lotta og Luna!

Søstrene Lotta og Luna er litt over tre år og trenger nå et nytt hjem.
De hvite og sorte vakre krabatene elsker hopp og sprett, og kan være to skeptiske prinsesser. Her må man bruke litt tid for å få «innpass». Men når du først får det elsker de kos. Lotta er kaninen med hengeører, mens Luna har ører som står opp.
De er vant til å bo ute i en to etasjers bolig med stor hage uteområde som de to regjerer over. De er renslige hvis det legges til rette for det, og gjør fra seg en bestemt plass.
De elsker løvetann over alt, og rognebærkvist kommer på en god nummer to.
Lotta og Luna er ID-merket. De har bodd sammen hele livet og adopteres ut sammen. Kaniner er flokkdyr og skal ikke bo alene. For å ha det bra skal kaniner ha plass til å løpe, og de må også ha en plass de kan trekke seg tilbake. Et lite bur er ikke tilstrekkelig for kaniner, og de må ha minst 7 kvadratmeter å bevege seg rundt på. Vi anbefaler å sette seg inn i krav for gode leveforhold for kaniner på nettsiden kaninboka.no ved interesse for adopsjon.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.