Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Lothepus

Av 10. oktober 2023desember 3rd, 2023Ingen kommentarer

Hils på Lothepus!

Lothepus er en nydelig og søt hannkatt som kom inn til oss fra en kattekoloni i Lensvika i desember 2020. Han har estimert fødselsdato 09.12.2017.

Ved inntak var Lothepus kjemperedd og hadde nok aldri hatt kontakt med mennesker før. Etter lang tid og mye jobb i våre fantastiske fosterhjem har Lothepus kommet en lang vei.

Fosterhjemmet beskriver Lothepus som en rolig, kosete, snill og litt sjenert pus som ikke er noe aggressiv. De forteller at Lothepus har hatt en stor positiv utvikling, og er trygg og god dersom han er i rolige og kjente situasjoner. Han blir litt redd og skvetten dersom noen kommer raskt og uventet mot ham eller ved høye lyder. Det virker også som om Lothepus er noe tryggere på jenter/kvinner enn på menn. Lothepus bor nå i fosterhjem med to større, rolige og dyrevante barn, og dem er han veldig trygg på og koser masse med! Vi tror imidlertid at han kan bli ukomfortabel med små barn eller barn som er mer uforutsigbare og brå.

Det nye hjemmet må være forberedt på å gi Lothepus god tid på å bli helt trygg i sine nye omgivelser.

Lothepus er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.