Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Lothepus

Av 5. november 2021november 28th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Lothepus. Han kom inn til oss fra en kattekoloni i Lensvika den 09.12.2020.

Ved inntak var Lothepus kjemperedd og hadde nok aldri hatt kontakt med mennesker før. Etter lang tid og mye jobb i våre fantastiske fosterhjem har Lothepus kommet en lang vei. Han har fortsatt en lang vei å gå, men vi håper denne herlige gutten kan finne drømmehjemmet nå.

Fosterhjemmet skriver: Lothepus går framover, litt etter litt. Da vi først åpna døra ut til stua var det nesten bare skummelt, men nå koser han seg i stua (når vi ikke er der). Så snart vi kommer hjem eller ned, så tasser han inn på badet og under hylla. Men han beveger seg rundt når han er alene. Han sover i sofaene og stolene, og oppå bord. Han kan av og til komme ut mens vi er der. Men helst alene. Vi tror det går seg til, etterhvert. Han blir tryggere for hver dag. Når det kommer til kosing, så har han funnet ut at det er fint. Han vil ikke bli tatt på underkroppen, men hodet, kinn, hake, nakke, frampoter og bryst er fritt fram. Vi kan ta på poter og sjekke klør. Han maler til tider, og kan snu seg på ryggen mens vi koser på hodet, han har og holdt fast hendene våre og vasket handa mi i dag. Han er fremdeles litt sjenert, men er ikke sint. Han har aldri slått, selv om vi utfordrer grensene hans. Han blir nok en skikkelig kosepus om en liten stund. Han er en skikkelig raring, men blir sakte men sikkert tryggere for hver dag. Nå kan vi sette maten ute i stua/kjøkkenet, og så kommer han ut for å spise. Eller bare for å være der (så lenge vi ikke snakker til ham). Han er veldig glad i kos, og snur seg rett på ryggen når vi begynner med kosing.

Det nye hjemmet må være forberedt på å gi Lothepus lang tid på å bli trygg. Han ønsker seg et rolig hjem uten små barn.

Lothepus er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar