HjelpesenterKatter til omplassering

Lorenz

Av 17. november 2017 februar 12th, 2019 3 kommentarer

“There are two means of refuge from the miseries of life: music and cats.” – Albert Schweitzer. Lorenz er en kar som alltid har finstasen på. Denne katten slapper gjerne av i sofaen med litt snacks og god musikk. Så lenge man tar seg tid til å leke med han etterpå, for han elsker å leke.

 

Lorenz kom inn som kattunge fra en koloni på Klett, sammen med sin søster og flere andre kattunger. Fra å være en liten kattunge har nå rukket å bli over et år og er en stor gutt. Han har kort sort og hvit pels med fine markeringer i ansiktet. Den svarte pelsen ser ut som en dressjakke slik at Lorenz alltid er pent kledd. Lorenz er en litt forsiktig gutt som trenger tid på å bli varm i trøya. Han har tidligere vist at han er glad i kos, og ligge sammen med mennesker i både sofa og seng, men man må være tålmodig. Han har ventet en stund på drømmehjemmet, og håper det snart blir hans tur.

Lorenz trenger et hjem som kan tilby trygge utemuligheter. Han er ID-merket, kastert og vaksiner. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer informasjon om Lorenz.

Bli med i diskusjonen 3 kommentarer

 • Jessica sier:

  Hei Jeg er veldig interessert i katten Lorenz. Kan jeg adoptere ham?
  Jeg bor med pappa, mamma, storebror(12-åring) og lillebror på 2 i Nidarvoll. Jeg vil gjerne ha en kjæredyr som min 10 årsbursdag gave. Jeg er kjempe glad hvis jeg kan få Lorenz. Jeg skal passe og leke med ham godt!

  Gjerne sende melding til mammaen min 48184256 til en avtale. Håper vi kan på besøke dere. Tusen takk! Vennlig hilsen fra Jessica 10 år

  • Andrea Elise sier:

   Hei Jessica. Dyrebeskyttelsen Sør Trøndelag adopterer ikke bort dyr til personer under 18 år. Hvis dere er interessert i å adoptere vil det være foreldrene dine som står som ansvarlig for eierskap av katten. For mer info om adopsjon kan dere ringe vakttelefonen vår på 95225275 mellom 18.00 og 21.00 på hverdager og 13.00 – 15.00 på søndager 😀

   Ha en fin dag
   Mvh Andrea

 • Jing sier:

  Takk for svar! Vi vil ringe deg for mer informasjon. 🙂 Mvh Mammen til Jessica

Legg igjen et svar