Skip to main content
Nyheter

Loppemarked

Av 17. september 2018juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Årets loppemarked arrangeres 6. og 7.oktober på Bispehaugen skole

Lørdag 6. og søndag 7. oktober arrangerer vi i Dyrebeskyttelsen, Sør-Trøndelag Loppemarked til inntekt for dyrene.

Dyrebeskyttelsen driftes på 100% frivillig basis uten noen form for støtte fra det offentlige. Våre ressurser, både økonomisk og menneskelig, er begrenset, og dermed må vi prioritere hardt hvem vi kan hjelpe. I løpet av et år kan vi ha så mange som 200 hjemløse og vanskjøttede dyr innom oss og som en veldedig organisasjon er vi avhengig av donasjoner, gaver og penger fra medlemskap for å kunne arbeide for dyrenes velferd. Sammen med våre søsterorganisasjoner i Norge bruker vi årlig mange millioner kroner på veterinærutgifter, drift av hjelpesentre, på utstyr, og på fôr og transport til dyr, for å nevne noe.

Din gave til Dyrebeskyttelsen Norge, Sør-Trøndelag er et direkte bidrag for å hjelpe hjemløse dyr.

Bortsett fra loppesalg blir det også salg av kaker og kaffe. Vi oppfordrer til å ta med kontanter da vi har begrenset tilgang til elektronisk betalingsløsning.

Vi har også Vipps!

Ta med kjente og kjære på loppehandel til et godt formål 🙂

Om du har lopper å gi bort står våre frivillige klar til å ta i mot mandag til torsdag i uke 44, kl. 18.00-20.00 ved brakka vår i Sluppenveien 10B. Eller du kan levere loppene direkte på Bispehaugen skole fredag 5 etter kl 17.00.