Skip to main content
HjelpesenterKatter til omplassering

Lone

Av 30. april 2021desember 1st, 2021Ingen kommentarer

Dette er Lone. Hun er en beskjeden liten jente på snart 2 år. Lone kom inn fra en koloni i Lensvika 14.11.2020.

Ved inntak var Lone redd og syns vi mennesker var ganske skummel. Etter mye jobb i fosterhjem har Lone gjort store fremskritt. Fosterhjemmet forteller at Lone er en matglad pus som elsker godbiter og våtfor. Hun er pratsom og vet hva hun vil. Lone liker godt å bli klødd rundt ørene, men å få kos på resten av kroppen syns hun enda er litt skummelt.

Lone er enda beskjeden og litt skvetten. Hun ønsker seg et rolig hjem uten barn. Det nye hjemmet må være forberedt på å gi Lone mye tid, tålmodighet og kjærlighet. Hun er en fantastisk pus som virkelig fortjener å finne drømmehjemmet.

Lone har nå bodd på hjelpesenteret vårt i en periode. Hun er enda skeptisk og tilbaketrukket, men vi har oppdaget at hun elsker lek. Godbiter og lek er absolutt favorittene hennes.

Ved forrige helsesjekk hadde Lone små forandringer på noen tenner. Veterinæren mente det ikke var behov for behandling nå, men det kan bli behov senere. Det er derfor anbefalt med tannrøntgen på neste helsesjekk i desember.

Lone er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar