Skip to main content
HjelpesenterKatter til omplassering

Lolly

Av 9. desember 2020desember 2nd, 2021Ingen kommentarer

Denne jenta heter Lolly. Hun kom inn fra Lensvika 16.11.2020. Der har hun gått ute over lengre tid sammen med andre katter. Lolly er rundt 2 år gammel.

Ved inntak var Lolly veldig redd og skeptisk til mennesker. Fosterhjemmet har gjort en fantastisk jobb med å vise henne at mennesker ikke er så skummel.

Fosterhjemmet skriver:

Da Lolly først kom til oss var hun veldig redd og holdt seg bare i en trang hylle på badet. Det var tydelig at mennesker ikke var til å stole på og selv om hun fort viste nysgjerrighet tok det lang tid før hun turte å komme ut. 

Lolly har alltid vist stor nysgjerrighet og vært ganske modig. Hun har alltid villet følge med på hva vi menneskene holder på med i huset og hun har aldri vært aggressiv. Etter noen uker kom hun ut av badet og siden det har hun konstant holdt oss under oppsyn og kommet nærmere og nærmere. De siste par månedene har vi også fått lov til å klappe henne mer og mer, og plutselig en dag slo hun om til å bli en ordentlig kosekatt! Hver morgen møter hun oss i soveromsdøra og vil ha morgenkosen etter en lang natt alene og hun er svært glad i oppmerksomhet. 

Hun er fortsatt litt redd for fremmede og tør ikke å gå fritt rundt hvis vi har besøk, men hun lar seg klappe hvis man går forsiktig frem. Den største uvanen vi ikke har greid å avvenne henne er at hun freser hvis hun ikke er klar for at man kommer nært. Det viser at hun fortsatt ikke er helt trygg, selv på oss. Men hun har sluttet å gjemme seg under møbler og ligger åpent på gulvet, også når vi har besøk.

Lolly er en veldig morsom katt som leker og løper mye omkring. Hun kommer nok til å elske å være ute igjen etter å ha vært innekatt hos oss. Hun er lett å bli sjarmert av og passer sånn sett for de fleste, men vil nok passe best for familier uten barn i herje-alder. Den første tiden vil hun nok trenge mye omsorg og oppmerksomhet, men hun har vist hos oss at hun kan bli en kjempefin huskatt!

Lolly vil trenge et hjem som kan gi henne tid på å bli helt trygg på dem og de nye omgivelsene. Det nye hjemmet må være tålmodig og jobbe videre med Lolly slik at hun blir tryggere. Lolly vil trives best i et rolig hjem uten små barn.

Lolly er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar