Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Loke

Av 1. november 2023desember 1st, 2023Ingen kommentarer

Hils på Loke!

Loke kom inn til oss fra Lensvika i mai 2022. Her hadde han gått ute over lengre tid sammen med flere andre katter.

Loke er en staselig og kosete kar med estimert fødselsdato 05.05.2019. Han har semi-lang sort pels med hvite sokker, værhår, bryst og hake.

Ved inntak var Loke ganske redd, men etter et år hos våre flinke fosterhjem er han nå klar til å finne sitt for-alltid-hjem. Fosterhjemmet beskriver Loke som en kontaktsøkende, kosete og trygg pus. Han kan også være litt «diva» og vil helst koses med på sine premisser. Han er stor fan av å chille på sofaen, og er også glad i å se på videoer av fugler på iPaden mens fostermor har hjemmekontor!

Under en øyeundersøkelse hos veterinær i januar i år ble det oppdaget at Loke har to små kataraktforandringer (grå stær) på venstre øye. Dette plager ham ikke per dags dato, og veterinær uttalte at man må følge med på slike forandringer over en viss tid før man vet hvordan utviklingen blir. I verste fall kan grå stær gi blindhet på sikt, men det kan også hende at forandringene ikke vil utvikle seg videre. Det anbefales en ny undersøkelse av dette i januar 2024. På grunn av dette har Loke redusert adopsjonsgebyr.

Loke skal ha Urinary Care-fôr da det ble funnet noe krystaller og proteiner i urinen tidligere i år. Loke er veldig glad i mat og har vært litt rund i kantene, så for å holde ei sunn vekt bør han få begrenset tilgang på mat og ikke frifôres.

Loke er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.