Skip to main content
Adopterte dyr

Livella

Av 29. mai 2021desember 2nd, 2021Ingen kommentarer

Denne jenta heter Livella. Hun kom inn til oss 27.11.2020 fra en koloni i Lensvika. Livella er ca 1 og et halvt år gammel.

Ved inntak var Livella skeptisk og redd for mennesker. Hun har trolig hatt lite til ingen kontakt med mennesker i tiden hun har bodd ute. Når Livella kom inn til oss i DNST begynte arbeidet med å vise henne at mennesker ikke er så skummel. Etter lang tid i fosterhjem ser vi nå at hun har kommet en lang vei. Hun er nysgjerrig, leken og en artig pus.

Fosterhjemmet vil beskrive henne som leken, rar på en quirky måte, nysgjerrig, liker å bli inkludert i ting som skjer, vennlig og utrolig søt katt hvis hun først starter å ha tillit til personen. Tror hun kjeder seg lett også, så hun er veldig energisk om kveldene.

Ett nytt hjem må jobbe videre for å gjøre henne trygg. Hun trenger tid og tålmodighet for å tørre å vise seg som den kosepusen vi vet hun kan bli. Hun ønsker seg et rolig hjem som er forberedt på at hun trenger tid til å bli trygg i nytt hjem.

Livella er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar