Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Lita

Av 25. august 2021november 28th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Lita. Hun er en vakker svart og hvit pus på ca 8 måneder, som kom inn til oss den 10.06.2021 fra Lensvika sammen med broren Laban.

Lita er en beskjeden liten frøken som vil trenge litt tid på å bli trygg i et nytt hjem. Hun er nysgjerrig og overrasker oss til stadighet med hvor tøff hun er. Hun er kjempeglad i andre katter og ønsker seg et hjem der hun kan komme sammen med en annen trygg katt.

Fosterhjemmet forteller: Lita syns fremdeles det er litt skummelt om vi kommer brått på henne. Men det er ikke noe problem å håndtere henne, både med løfting og kos. Vi kjenner at kroppen hennes blir litt anspent, men det går 🙂 hun er veldig kontaktsøkende til alle de andre kattene som er her, spiser godt å leker seg.

Lita er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar