Skip to main content
Adopterte dyr

Lissy & Luis – reservert

Av 17. desember 2023februar 4th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Lissy og Luis!

Dette nydelige søskenparet ble tatt inn av oss fra Løkken verk i Orkland den 24. juli, og vi antar at de ble født 01.06.2023. Da de kom inn til oss var de skitne i pelsen, tynne og redde, og freste og spyttet når vi nærmet oss dem. De hadde nok aldri hatt kontakt med mennesker før, så de syntes vi var veldig skumle! Ved hjelp av tålmodighet og kjærlighet hos våre flinke fosterhjem er de nå klare for å finne sitt for-alltid-hjem – sammen. <3

Lissy er en nydelig hunnkatt med semilang grå- og beigetigrete pels med dusker i ørene, og Luis er en staselig hannkatt med kort lett gråtigrete pels med en lysere flekk på brystet.

Fostermor beskriver pusene slik:

«Luis har blitt husvarm og trygg. Føler seg som kongen på haugen, og utforsker alt. Veldig nysgjerrig og løfter halen når vi snakker til ham. Han er nysgjerrig og utforskende, veldig leken og elsker mat og kos. Ikke så glad i å bli løftet, freser litt da. Liker å strykes og maler. Følger etter oss og er ivrig på alt som skjer.»

«Lissy har blitt mer trygg på oss, ikke like redd men følger etter når vi beveger oss. Hun kjenner våre rutiner, er veldig leken og liker kos. Hun er en forsiktig frøken som observerer fra en trygg plass i starten. Elsker lek og kan koses med og løftes. Kan frese litt ved løfting.»

 

Lissy og Luis er ID-merkede, kastrerte og vaksinerte. Lissy og Luis skal være inne til de ett år gamle. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til de er klare for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.