FosterhjemKatter til omplassering

Lissie – reservert

Av 10. september 2020oktober 25th, 2020Én kommentar

Denne søte jenta kom inn til oss 9/9-20 etter å ha gått utendørs på Hegra i trolig ett år. Vi antar at Lissie er ca ett år gammel. Lissie har en tigerspraglet pels som er semi langhåret. Fargene i pelsen er grå, brun og svart.

Lissie er i et av våre flinke fosterhjem som jobber med å sosialisere henne og gjøre henne trygg på mennesker. Hun vil nok trenge masse tid, tålmodighet og kjærlighet fra sitt nye hjem som må jobbe videre med henne. Fosterhjemmet forteller at hun er en søt katt, men nervøs og bruker tid på å bli komfortabel. Hun viser av og til at hun kan være skikkelig kosete og hun viser tydelig når hun er ukomfortabel.

Lissie er klar for adopsjon etter 17/10. Hun er da kastrert, vaksinert og idmerket. Nytt hjem plikter å gi henne andregangs vaksine ca 7/11 (en måned etter den første). De plikter også å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden utendørs. For mer info/reservering av Lissie, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion En kommentar

  • Åshild Johansen Sørhaug sier:

    Hei. Jeg ønsker å reservere Lissie. Kommer innom i morgen torsdag og snakker med dere. Mvh Åshild Sørhaug

Legg igjen en kommentar