FosterhjemKatter til omplassering

Lise

Av 28. juli 2020september 12th, 2020Én kommentar

Denne lille kattungen heter Lise. Hun er en av tre søsken som ble født ute på en låve i Lensvik av sin mor Lea. De kom inn til oss 30/6 og kattungene var seks uker ved inntak.

Fosterhjemmet forteller: «Lise er kullets matmoms. Hun spiser mye, men det er ikke så rart så aktiv som hun er. Lise har vært den første til det meste, som for eksempel å mestre klatring og balansering. Hun er en leken liten pus, som har mye energi. Lise sier sjeldent nei takk til kos når hun er trøtt og skal sove». Men Lise er ikke den tryggeste, så derfor må hun få komme til et hjem, som kan hjelpe henne å finne tilliten. Hun er en skjønn frøken som trenger litt tid til å tilpasse seg, men med forståelse og tid, tror vi hun vil bli en kosete, leken og trygg katt.

Lise har fått første vaksine, revaksine, er blitt id-merket og er nå klar for adopsjon. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen seks måneder og nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å utforske verden ute. For mer info/reservasjon av Lise, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion En kommentar

Legg igjen en kommentar