Adopterte dyr

Linus – Reservert

Av 11. desember 2019desember 19th, 20192 kommentarer

Denne gutten heter Linus. Han kom inn til oss 17.november fra Hangersletta på Byneset.

 

Linus ble funnet i veldig dårlig forfatning og ble hastet til veterinærvakta med en gang. Det var så vidt den lille kroppen klarte seg, men med tid, kjærlighet og mye oppfølging hos veterinær har lille Linus klart seg. Linus har lagt på seg og vokst seg til en nydelig liten gutt. Han er tam, trygg og elsker kos. Linus er så glad i oppmerksomhet og vil gjerne være midtpunktet. Han har nydelig svart og hvit semilang pels. Til tross for den vanskelige starten på livet har Linus vokst opp til å være en fantastisk snill og god katt. Nå ønsker han seg en evig familie.

 

Ved adopsjon vil Linus være ID-merket og førstegangsvaksinert. Det nye hjemmet forplikter seg til å vaksinere han en måned etter første vaksine og kastrere han når han er 6 måneder gammel. Han vil passe inn i alle typer hjem. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Linus.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Fatima Becirovic sier:

  Hei.. jeg er interessert i Linus.. Men fikk aldri svar fra dere…

  • Andrea Elise sier:

   Hei! For reservasjon av katter må man ringe vakttelefonen. Kattungen Linus er nå reservert men vi har mange andre flotte katter til adopsjon. Ta kontakt med vår vakttelefon for en hyggelig prat. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager.

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen en kommentar