FosterhjemKatter til omplassering

Linnea

Av 30. juli 2018 januar 23rd, 2019 Ingen kommentarer
“How we behave toward cats here below determines our status in heaven.” — Robert A. Heinlein. Linnea er en liten engel. Denne lille engelen leter etter et evig hjem hun kan tilbringe resten av livet sammen med.

Dette er søte Linnea. Hun har nydelig brun/grå pels med tiger mønster og fine gule øyne. Vi anslår at hun er født 20.12.2017. Etter en tøff start på livet i en kattekoloni, ønsker Linnea seg nå et evig hjem, en varm sofa og en familie. Linnea var litt skvetten rundt mennesker ved inntak, men med sosialisering og tid har Linnea blomstret opp til å bli en rolig, snill og god pus. Hun er glad i leking og godbiter. Linnea er spesielt glad i godbiter. Linnea er skipskatt, det betyr at hun har ekstra store poter med en ekstra tommel. Dette gjør henne enda søtere, hvis det er mulig. Nå håper Linnea at drømmefamilien skal dukke opp å ta henne med.

 

Linnea er ID-merket, vaksinert og sterilisert.Det nye hjemmet må ha et trygt uteområde til hun er klar for å utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer informasjon om Linnea.

 

Legg igjen et svar