Skip to main content

Denne nydelige jenta heter Lina. Hun kom inn fra Ler, Melhus. Lina er ca 3 år gammel og har vakker kort svart og hvit pels.

Fosterhjemmet forteller: Lina var ganske redd og usikker i starten når hun kom til oss, sakte men sikkert har hun blitt mye tryggere på både leiligheten og oss tobeinte. Hun tar i mot mat og kos fra hender, og med tiden tror vi hun kan bli en kjempegod kosepus!

Lina vil passe inn i en rolig familie som kan gi henne tid til å bli trygg på seg selv og omgivelsene. Den nye familien må jobbe videre med henne for å gjøre henne helt trygg. Dette vil ta tid og tålmodighet.

Lina er kastrert, vaksinert og ID-merket. Hun skal inn til revaksine den 19.mai og vil være klar for adopsjon etter dette. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar