Ikke-publiserte dyr

Lilo – reservert

Av 7. desember 2020januar 17th, 2021Ingen kommentarer

Denne lille gutten heter Lilo. Han er en nydelig tigerstripet gutt som kom inn fra en koloni i Lensvika 06.11.2020

Lilo har vist seg å være en lite kosegutt. Han er glad i oppmerksomhet og kos. Fosterhjemmet forteller at han syns det er skikkelig digg å bli klødd på rompa nært halefestet. Lilo maler som en motorsag og følger gjerne etter fostermor rundt i leiligheten. Han har overrasket alle ved å vise seg å være så trygg og god. Som unge katter flest syns han lek er kjempeartig og han har masse energi i den lille kroppen sin. Lilo sier aldri nei til godbiter og mat, og fosterhjemmet sier at han syns det er veldig digg å få litt kos mens han spiser.

Fosterhjemmet forteller: Lilo er en herlig katt, og er både leken, kos og glad i selskap. Han går godt sammen med andre katter, og vil passe godt inn i et lekent hjem med barn eller andre katter. Da han først kom til oss var han redd og både freste og slo, men mindre enn et døgn senere kom han og la seg i fanget for å få kos, og malte høylydt. Derfra har det bare gått bedre, og til tross for at han har levd ute hele livet er han ikke redd for mennesker, annet enn en sunn skepsis til ukjente. Lilo kan fortsatt være litt skvetten av høye lyder og brå bevegelser, og er merkbart tryggest på badet, som var basen hans i starten, og er derfor mest kos når han er der inne. I resten av huset herjer han rundt og leker med de andre kattene, eller slapper av i sofaen. Deler av dagen liker han å trekke seg unna og sove lange lurer, men på kvelden våkner han og tar i bruk alle gir. Lilo kan være en ramp, som kattunger flest, og er kjent for å både stjele til seg brød på natta og romstrere i plantejorda. Alt i alt er Lilo en nydelig pus som man blir glad i med en gang. Han er en ordentlig fangpus – i alle fall på badet – og vi gruer oss til dagen han flytter.

Lilo er klar for adopsjon. Han er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge og gode utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Lilo, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar