FosterhjemKatter til omplassering

Lille Pi

Av 25. september 2018 februar 10th, 2019 Ingen kommentarer
Lille Pi er en utrolig søt liten dame med skildpadde farger som er født ca 03.06.2018. Hun var litt forsiktig når hun kom inn til oss, men nå har hun utvilet seg til å bli en trygg liten jente som elsker kos og lek. Lille Pi kom inn fra en koloni på Byåsen sommeren 2018. Hun er en supersnill katt som dessverre har hatt problemer med magen og derfor måtte hun vente med å finne drømmehjemmet. Lille Pi er nå frisk og håper det blir hennes tur til å bli adoptert. Hun er en rolig men leken dame som vil passe inn i alle typer hjem.
Fosterhjemmet har dette å si:
«Lille Pi er en ekstremt sosial kattunge med kulerunde, intense øyne og sjatteringer i pelsen. Hun er liten, men veldig tøff og hopper opp på fanget ditt for å bli klappet eller i håp om å få noe godt! Hun maler konstant og kommuniserer mye med lyder og øyekontakt. Lille Pi har ingenting imot å bli plukket opp og båret rundt»

Lille Pi er klar for omplassering og vil være kastrert, vaksinert og ID-merket. Ny eier forplikter seg til å  gi trygge utemuligheter med lite trafikk og kastrering ved 6 mnd alderen. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon og reservasjon av Lille Pi

Legg igjen et svar