Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Lexus

Av 17. november 2021november 28th, 2021Ingen kommentarer

Denne lille gutten heter Lexus. Han er 18 uker gammel og kom inn fra Klæbu sammen med 3 søsken og mor Mercedes.

Ved inntak var Lexus 8 uker gammel og hadde nok aldri hatt kontakt med mennesker før. Lexus og søsknene var redd og syns vi var ganske så skummel. Etter mye jobb i fosterhjem ser vi stor fremgang på Lexus. Han er enda tilbaketrukket og kan gi beskjed ved å frese om han syns vi mennesker blir litt for nærgående.

Fosterhjemmet sier: Freser fortsatt like mye, men virker som har bare har et behov for å si i fra at han ser oss komme. Han er ikke sint og slår ikke. Vi får lov å kose på han når han ligger i hula si. Begynt å leke litt.

Lexus finner stor trøst i å være sammen med søsteren Kia. Vi håper derfor de kan adopteres ut sammen eller at Lexus kan adopteres ut til et hjem sammen med en annen trygg katt. Nytt hjem må være forberedt på at Lexus er redd og man må jobbe videre for å gjøre han komfortabel og trygg.

Lexus er klar for adopsjon. Han er ID-merket og vaksinert.  Nytt hjem er pliktig til å kastrere han når han blir 6 måneder. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar