Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Lewis – reservert

Av 19. november 2019mai 11th, 20202 kommentarer

Denne gutten har fått navnet Lewis. Lewis er rundt 4 år gammel og kom inn fra Gråmyra, Levanger.

 

Lewis er en nydelig brun og svart semilanghåret katt med nydelige tigerstriper. En røff start på livet har gjort han skeptisk til mennesker. Lewis er nå ute i ett av våre flotte fosterhjem for å bli tryggere.

Fosterhjemmet forteller: Forsiktig og flott pus som trenger tolmodighet og kjærlighet for og bli trygg på oss mennesker. Han virker ikke særlig leken med oss mennesker enda, men ser ut til å like kosepinnen. Lewis har nå begynt å elske å få kos av kløpinnen, han lukker øynene mer og mer igjen og han strekker ut halsen litt og litt. Fosterhjemmet har tilogmed fått lov å tatt på han med hånden en gang. På dagtid bruker han mye tid på å sove, slappe av, og spise litt av og til! Den siste tiden har han hoppet opp i både sengen og i sofaen sammen med fosterfamilien. Fostermor forteller at han ofte følger etter henne og vil være med på det hun gjør.

Lewis vil trenge et hjem som kan gi han tid, tålmodighet og kjærlighet. Med tid og stunder vil han vise deg at han er en stor kosepus.

 

Lewis er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe godt inn i et rolig hjem uten små barn. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Lewis.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Åshild Johansen Sørhaug sier:

  Hei. Jeg er interessert i å overta Lewis. Jeg bor på Strindheim/ Persaunet. Det er ganske rolig område med lite biltrafikk.Jeg har vokst opp med katt og har hatt katt som familiemedlem i mange år etter det. Jeg bor nå alene og har mye tid til å ta meg av en katt og jeg vil si at jeg har har mye erfaring med katter.

  • Amanda sier:

   Hei! Så koselig at du er interessert i Lewis. Ta kontakt med vakttelefonen vår for reservering av han. Telefonnummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag-fredag kl 18:00-21:00 og søndag kl 14:00-16:00.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar