FosterhjemKatter til omplassering

Lewis

Av 19. november 2019 februar 1st, 2020 Ingen kommentarer

Denne gutten har fått navnet Lewis. Lewis er rundt 4 år gammel og kom inn fra Gråmyra, Levanger.

 

Lewis er en nydelig brun og svart semilanghåret katt med nydelige tigerstriper. En røff start på livet har gjort han skeptisk til mennesker. Lewis er nå ute i ett av våre flotte fosterhjem for å bli tryggere.

Fosterhjemmet forteller: Forsiktig og flott pus som trenger tolmodighet og kjærlighet for og bli trygg på oss mennesker. Han holder seg mest på badet på sine trygge områder, men er rundt omkring på natten å undersøker og vi hører da at han leker litt. Han virker ikke særlig leken med oss mennesker enda, men ser ut til å like kosepinnen. Lewis har nå begynt å elske å få kos av kløpinnen, han lukker øynene mer og mer igjen og han strekker ut halsen litt og litt. Fosterhjemmet har tilogmed fått lov å tatt på han med hånden en gang. På dagtid bruker han mye tid på å sove, slappe av, og spise litt av og til! Han trenger nok litt tid på å komme ut av skallet sitt, men vi har troen på at han blir en kosepus til slutt!

Lewis vil trenge et hjem som kan gi han tid, tålmodighet og kjærlighet. Med tid og stunder vil han vise deg at han er en stor kosepus.

 

Lewis er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe godt inn i et rolig hjem uten små barn. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Lewis.

Legg igjen et svar