Skip to main content
Adopterte dyr

Leonora

Av 19. september 2023september 24th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Leonora!

Leonora kom inn til oss fra Levanger i april i år etter å ha gått ute over lengre tid. Etter inntak viste hun seg å være drektig, og fødte to kattunger 2-3 uker etter. Nå er det endelig Leonora sin tur til å finne sitt for-alltid-hjem!

Leonora er en vakker hunnkatt på ca. 2 år og 4 måneder. Hun har kort, brun-, beige og svarttigrete pels og gulgrønne øyne.

Fosterhjemmet beskriver Leonora som en veldig tålmodig katt som kan være trygg for selv små barn. Hun er ikke veldig gira på å leke, men elsker kos! Hun blir gjerne med på leken når fosterhjemmet prøver å leke med henne, men det går fort over i at hun koser med lekene i stedet. Leonora kan være litt sjenert, men med én gang man koser med henne begynner hun å male, sikle og – om hun er i veldig kose-humør – kna med potene. Hun liker å holdes, og gir ofte «nesenusser». Hun er en perfekt kompanjong og kosepus å komme hjem til etter en lang arbeidsdag!

Hun er fortsatt underveis i prosessen med å bli helt trygg og selvsikker. Man må dermed påregne at det kan ta litt tid før hun blir helt trygg i sitt nye hjem.

Leonora er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.