Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Leona

Av 22. januar 2024januar 25th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Leona!

Leona kom inn til oss fra Levanger i slutten av april 2023 da hun var bare 4 måneder gammel. Hun bar preg av å ha gått ute over lengre tid, men etter en stund i fosterhjem er Leona nå klar til å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Leona skriver: Leona er en rolig, forsiktig og nysgjerrig katt. Hun oppsøker kontakt, og tar gjerne imot kos hvis hun slapper godt av.

Leona bor i fosterhjem med Rufus, og de er veldig knyttet til hverandre. Fosterhjemmet forteller følgende om dem begge: «De er veldig lekne begge to og leker veldig godt med hverandre, småting som lager litt lyd, som små katteleker. Best av alt er diverse ting de finner liggende løst på bord, som blyanter. De er veldig glade i å «jakte» etter leker etter tråd – Rufus er litt mer på og spretter rundt etter den, mens Leona er med, men noe mer forsiktig. Yndlingsleken deres er kanskje filleryen på kjøkkenet, som må rettes opp i hver morgen etter nattens sprell. Når de sover bruker de egentlig mesteparten av leiligheten; alt ifra sengen min, pianokrakk, egne kurver for dem, de har også egne platformer/hengekøyer på veggen hvor de får være litt ekstra i fred i høyden som de er glade i å bruke, til midt på gulvet.»

Poter, tenner og ører kan sjekkes under tvil, så dette er noe et adoptivhjem må jobbe mer med så Leona blir helt trygg. Leona holder seg i nærheten av fosterhjemmet og er kontaktsøkende, men vil trenge et tålmodig adoptivhjem som gir henne tiden hun trenger til å bli helt husvarm. Vi antar at Leona er født i januar 2023.

Leona er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.