Skip to main content
Ikke-publiserte dyrSyk

Lenny

Av 31. august 2023september 12th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Lenny!

Lenny kom inn til oss fra Løkken verk i slutten av juli. Da var han bare 7 uker gammel, og han var tynn, skitten og redd.  Lenny kom så til et kjærlig fosterhjem der han raskt ble tryggere. Han er nå 13 uker gammel, og klar for å finne sitt for-alltid-hjem.

Fosterhjemmet forteller: Lenny er forsiktig kattunge. Når han først kom til fosterhjemmet var det nærmest umulig å få kontakt med han. Men han har kommet seg veldig langt i det siste måneden. Nå får vi kose og håndtere han. Han freser en del enda, men mest ut av vane og absolutt ikke ut av aggresjon. Han maler ganske høyt og viser når han er fornøyd. Litt skeptisk, og kommer ikke av seg selv for å få kos, men akseptere når vi tar tak i han. Han går godt overens med andre katter i huset (både gammel og ung) og er en liten sjarmør. Han har nydelig og veldig unik spiral striper i pelsen som ser ut som galakser. Husren og aldri noe ulykker. Ingen dårlige vaner (tygger ikke på kabler og lar plantene være i fred). Fosterhjemmet har stor tro på at Lenny blir en fantastisk følgesvenn når han blir trygg i sitt nye hjem.

Lenny er adopsjonsklar 7. september. Ved adopsjon vil Lenny være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Lenny skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.