Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Lenny – reservert

Av 11. desember 2023februar 25th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Lenny!

Lenny kom inn til oss fra Løkken verk i slutten av juli 2023. Han er antatt født 01.06.2023, og var dermed bare sju uker gammel ved inntak.

Lenny er en nydelig pusegutt med gråtigrete kort pels. Da han kom inn til oss var han skitten i pelsen, tynn og redd, og freste og spyttet når vi nærmet oss ham. Han hadde nok aldri hatt kontakt med mennesker før, så han syntes vi var veldig skumle! Da han først kom til fosterhjemmet, var det nærmest umulig for dem å få kontakt med ham. Det tok imidlertid ikke lang tid før han forstod at vi mennesker ikke er så verst likevel, og er nå en trygg og god kosepus som er veldig moden for å finne sitt for-alltid-hjem. <3

Lenny er en sosial, kosete, leken og aktiv liten sjarmør. Han elsker å kose seg på fanget til fostermenneskene sine i sofaen eller senga, men er også veldig glad i å leke og finne på sprell. Han er også veldig glad i å se på TV! Han går godt overens med andre katter. Han har også nydelige og unike spiral-striper i pelsen som nesten ser ut som små galakser. Han er husren og renslig, og veldig glad i mat!

Lenny har astma, og får inhalatormedisin (Flutide) to ganger daglig. Han fungerer fint og er stabil på disse medisinene, og har ingen symptomer eller hoste lenger. Denne behandlingen må han fortsette med i sitt nye hjem. Medisindosen kan eventuelt trappes ned etter hvert, men kun i samråd med veterinær.

Lenny er kastrert, ID-merket og vaksinert. Lenny skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.