Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Leik – reservert

Av 16. mai 2024mai 23rd, 2024Ingen kommentarer

Hils på Leik!

Leik ble funnet alene på en kirkegård i Leinstrand i begynnelsen av mai. Han var da bare 8 uker gammel, og alt for ung til å være ute. Han ble fraktet til oss av varsler, og ettersom vi ikke har funnet noen eier ved etterlysning, er Leik nå klar til å finne sin nye for-alltid-familie!

Vi antar at Leik er født 11. mars 2024. Leik er en sosial og kosete kattunge full av energi. Han er svært tillitsfull og trygg, så det er tydelig at han ikke har vokst opp ute. Leik har grå og hvit kort pels med grå nese.

Leik vil være ID-merket og vaksinert ved utadopsjon. Leik er leveringsklar 9. juni.

Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til når Leik kan gå ute. Katter skal ikke ut før de er 1 år gamle da de har svært begrenset stedsans og kan gå seg vill før dette. Adopsjonshjem plikter å kastrere katten innen den er 6 måneder. Dette krever vi fordi det forebygger hjemløshet blant katter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.