Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Leiah – reservert

Av 28. september 2019 januar 9th, 2020 4 kommentarer

Dette er Leiah. Til tross for navnet er dette en liten gutt. Han kom inn sammen med kattemor Lora og to søstre i august 2019.

 

Leiah er en nydelig liten gutt med svart og hvit kort pels. Han har vokst opp ute uten kontakt med mennesker og er nå i fosterhjem for å bli tryggere. Leiah har allerede blitt mye tryggere og koser seg i fosterhjem. Som kattunger flest er han kjempeglad i lek, spesielt å jakte på tråd. Han er en nydelig gutt som nå ønsker seg ett nytt hjem.

 

Fosterhjemmet skriver: Leiah har sakte men sikkert blitt litt tryggere. To netter har jeg våknet å sett at Leiah ligger på hodeputa ved siden av meg å ser på meg, mens andre ganger våkner jeg av at han løper tulling rundt om i senga og rommet. Han er leken, og havner fort i denne lekebobla når jeg triller ball eller tar frem et snøre. Da glemmer han at jeg er der å skvetter til når han flytter blikket opp. Han maler høyt når min egen katt er tilstede, og blir fort tryggere da. Nå har Leiah blitt så trygg at han oppsøker fostermor selv for å få kos. Leiah har også lært seg og åpne lukkede dører, så nettene har ikke vært veldig fredfulle da han liker å jakte på oss mens vi sover.

 

Ved adopsjon vil Leiah være vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet forplikter seg til å kastrere han når han er 6 måneder gammel. Han vil passe inn i ett hjem uten små barn. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Leiah

Bli med i diskusjonen 4 kommentarer

 • Guro Berge Vistad sier:

  Hei! Vi har lyst til å adoptere en katt, og Leiah kan ser ut til å være en nydelig katt som kan passe for oss. Vi er et enslig par, uten barn. Vi bor i Strindheim Hageby (Camilla Colletts veg 8), i 1. etasje (utgang til veranda og plen). Er dette et strøk dere godkjenner? Når kunne vi evt fått hilse på? Med vennlig hilsen Guro Berge Vistad og Marte Berg Wahlgren.

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at dere kunne tenke dere å hilse på nydelige Leiah. Dette ser ut som et rolig strøk som vil passe bra for kattehold. Det er fullt muligh å hilse på Leiah i fosterhjem eller på brakka vår. Ring vakttelefonen vår så kan vi avtale et møte. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea

 • Elise Hørgård Unsmo sier:

  Heisann
  Vi har en kattepus på ett år, han ønsker seg en venn. Er denne reservert eller er den enda tilgjengelig for adopsjon?
  Han vi har er en sosial orientaler, og er også innekatt. Han er lykkelig og har god plass til å boltre seg på, da vi bor i et hus. Nå mangler han bare en venn.

  Mvh. Elise og Fredrik

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at dere ønsker å adoptere en katt fra oss. Leiah venter enda på drømmehjemmet og er ledig for adopsjon. Ta kontakt med vår vakttelefon for en hyggelig prat slik at vi sammen kan finne den perfekte katten til dere. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen et svar