FosterhjemKatter til omplassering

Lea

Av 28. august 2020september 5th, 20202 kommentarer

Lea kom inn til oss 1/7-20 etter å ha gått ute på en gård i Lensvika. Vi antar at hun er ca to år gammel. Hun har en korthåret pels som er svart og hvit. Hun kom også inn med sine tre små, Lone, Lotte og Lise som nå er blitt adoptert!

Lea er en beskjeden frøken som finner ut, litt etter litt, at mennesker ikke er så skumle. I starten turte hun ikke å bevege seg mye når fosterhjemmet var i nærheten, men nå kan hun bevege seg på gulvet uten mye bekymring. Hun elsker også å leke, og utforske, så det går i riktig i retning! Fosterhjemmet øver nå på å ta på henne for å kose med henne. Hun tåler for vær dag litt mer, men er litt jobb igjen der. Så derfor trenger Lea ett hjem som kan tilby henne tid og forståelse for at alt ikke er helt trygt enda. For med tid og kjærlighet vil Lea bli en fantastisk katt til en familie som kan tilby rolige omgivelser. Hun passer nok best til en familie uten små barn.

Lea er klar for adopsjon! Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Lea.  kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Ane sier:

  Hei er interresert og nysgjerrig i Lea. Bor på gård og har mye uteplass hvor hun kan utforske og løpe rundt. Har vokst opp med katter og vet hvordan jeg skal ta vare på samt forstå de. Har en katt hjemme hos oss nå men kan hende Lea kommer godt overens med han i og med at de virker ganske like i oppførselen.

  • Silje sier:

   Hei Ane! Så koselig at du er interessert i å høre mer om Lea! Lea går veldig godt med andre katter og har vist større fremgang når hun har fått gått med tryggere katter, så om dette gjelder din nåværende katt, så kan dette kanskje bli en god match! For å finne ut mer om Lea og eventuelt avtale et møte med henne, så kan du ringe kontakttelefon vår som er åpen mandag – fredag 18:00 – 21:00 og søndag 14:00-16:00. Nummeret er 95225275.

   Mvh, Silje

Legg igjen en kommentar