Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Lavrans

Av 17. november 2021desember 1st, 2021Ingen kommentarer

Dette er Lavrans. Han kom inn til oss 07.11 fra Mostadmarka i Malvik. Lavrans er rundt 2 år gammel.

Lavrans er en vakker rød pus med semilang pels. Han beskrives som tam og snill, og har trolig hatt kontakt med mennesker før han kom inn til oss. Nå ønsker han seg ett nytt hjem der han kan få masse kos, kjærlighet og oppmerksomhet.

Fosterhjemmet forteller: Lavrans er en sosial type, som gjerne vil følge med på alt som skjer. Han fotfølger meg rundt i leiligheten og vil helst sove i senga på natta 🥰 Han er veldig trygg på oss mennesker, kan løftes og elsker kos 🥰 Han er også en veldig leken type!

Lavrans er klar for adopsjon etter 2.desember. Han kastrert, førstegangsvaksinert og ID-merket. Lavrans fikk første vaksine 24.11 og skal derfor ha oppfølgingsvaksine før 22.12.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar