FosterhjemKatter til omplassering

Lavendel

Av 28. august 2020oktober 4th, 2020Ingen kommentarer

Denne frøkna kom inn til oss 19/5-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hitra en stund. Hun kom inn fra samme plass som katten Ada. Vi antar at hun er rundt 1 år og 3 måneder gammel. På vei til hjelpesenteret vårt, fødte Lavendel fire små kattepuser som hun nå har oppdratt så godt at alle er adopterte. Nå er det mor sin tur! 

Lavendel er beskjeden pus som ikke har helt funnet tilliten hos mennesker enda. Men hun gjør stadig fremskritt i fosterhjemmet og hun begynner å finne ut at kos er ordentlig digg! Så vi er sikker på at hun kommer til å blomstre ordentlig en dag, hun trenger bare tid! Derfor må et nytt hjem ha tålmodighet og forståelse for at hun må finne ut av ting, litt i sitt eget tempo. Hun liker å holde deg med selskap i senga, men ikke så mye kos enda, med mindre hun er supertrøtt eller spiser, da kan kos være litt godt. Hun er veldig nysgjerrig av seg og meget sosial, så Lavendel passer godt i et hjem der hun kan være med andre trygge katter! Så et rolig hjem, med ikke så mye støy hadde vært perfekt.

Lavendel er klar for adopsjon! Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Lavendel,  kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar