Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Lars Monsen – reservert

Av 9. mai 2021august 28th, 20212 kommentarer

Denne karen heter Lars Monsen. Han er en skikkelig tøffing som ble fanget inn fra en koloni i Lensvika 11.01.2021.

Lars Monsen er en nydelig oransj gutt på 2 år. Han var en skikkelig sinnatagg ved inntak men han har roet seg i fosterhjem. Det er enda en lang vei å gå, men vi ser store fremskritt hos Lars M.

Fosterhjemmet forteller:

Etter påska skjedde det første store gjennombruddet. Da han kom «hjem» etter to uker på brakka, satte han i gang med knøing og maling, og har holdt på siden. Han ble mer avslappet og begynte å vise fram personligheten sin. Kveldene ville han helst bare leke masse, gjerne med ball på egenhånd, men helst med oss og lekepinne. Han satt oppe, «kurret» og mjauet, og så snart vi kom opp, så gikk han bort til leken, dultet litt borti den og så på oss. Som for å si at den funket ikke uten oss.
Med tiden ble Lars Monsen mer kontaktsøkende, han kunne lukte litt på hendene våre, strekke potene etter, og til slutt «holde hender». Etter det var veien kort til å klø på hodet. Så ble han plutselig en kosepus, som kommer bort for å dulte og å gni hodet borti oss, ønsker oppmerksomhet, og sier ifra hvis noe ikke er i orden.
Det er fremdeles et stykke igjen, men Monsepusen har kommet langt.

Lars Monsen vil trenge et hjem som kan jobbe videre med å gjøre han tryggere. Dette krever en dedikert familie som forstår at det vil ta tid før han blir helt trygg. Han adopteres ikke ut til familier med små barn.

Lars Monsen er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 2 kommentarer

 • Eva Helgemo sier:

  Hei. Vi er en familie med mor på 36 og 3 gutter på 17, 13 og 10 år som bor på Ler på et nedlagt småbruk. Vi har en katt som heter Knut som er glad i andre katter. Hos oss får han tilgang til srue/kjøkken og bad i første omgang, og får komme til oss mennesker når han har lyst.

  Mvh Eva Helgemo

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig å lese, send inn adopsjonsskjema for å reservere Lars Monsen
   God helg
   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen en kommentar