Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Landstrykeren – Reservert

Av 25. august 2021september 30th, 2021Ingen kommentarer

Denne nydelige gutten er Landstrykeren. Han er 4 år gammel og kommer fra en koloni fra Lensvika.

Ved inntak var Landstrykeren redd og skeptisk til oss mennesker. Etter lang tid i fosterhjem har han gjort store fremskritt. Han har enda en lang vei å gå og han håper å finne et hjem som kan gi han masse tid og tålmodighet til å finne seg til rette i det nye hjemmet. Landstrykeren er kjempeglad i andre katter og finner trygghet i andre trygge katter. Han ønsker seg gjerne et hjem sammen med en annen trygg katt.

Fosterhjemmet forteller: Landstrykeren har hatt så fine fremskritt etter den trygge katten Simba kom til oss. Han er nokså skvetten enda om det er utenfor den trygge hula de har laget seg på spisestuestolene under bordet. Derimot får vi kose med han om han ligger der så lenge han ikke blir skremt – da forflytter han seg over på motsatt stol og vi må prøve fra den siden istedet. Han er en veldig kosen pus når han først tillater kos da han nå har forstått at det egentlig er godt og maler mye når han først slapper av.

Landstrykeren vil trives best i et hjem sammen med en annen trygg katt. Han trenger et rolig hjem som er forberedt på å gi han tid til å bli trygg. Han vil passe best inn i et hjem uten små barn.
Landstrykeren er kastrert, id-merket og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar