Skip to main content

Dette er Lage. Han er en nydelig oransj og hvit gutt på rundt 4 år. Lage kom inn fra en koloni i Lensvika i mars 2021 der han har gått ute over lengre tid.

Ved inntak var Lage redd og skeptisk. Etter mye sosialisering i fosterhjem har Lage nå begynt å stole på mennesker. Han elsker kos og lek. Lage er en rolig og bedagelig katt som elsker å finne myke gode plasser å ta en lur på.

Fosterhjemmet forteller: Lage er blitt skikkelig kosepus, og aksepterer at jeg kose med han med hendene. Veldig leken på kveldene, tørr ligge åpent nært meg. Han liker å ligge i vinduet, blir liggende selv om jeg sitter på pcn som er rett vedsiden. Lage er også glad i å ligge bak gardinen til stuevinduet like ved sofaen men favorittplassen hans er oppå skittentøyskurven på badet.

Lage har hatt en vanskelig fortid og vil trenge tid til å bli helt trygg i et nytt hjem og med nye mennesker. Adopsjonshjemmet må være forberedt på å jobbe videre med sosialiseringen hans og gi han tid til å bli helt trygg.

Ved inntak hadde han store skader på klør og poter. Veterinæren tror dette stammer fra en tidligere traumatisk skade. De tre ytterste «fingerbenene» mangler på 3 av tærne. Dette er vektbærende tær og kan i værste fall skape problemer for Lage i fremtiden. På den ene skadede tåen er det små rester av det ytterste fingerleddet igjen, dette kan skape infeksjon og sår i fremtiden. Nytt hjem må følge med på om Lage får infeksjon her eller har smerter. Om dette skjer kan denne tåen amputeres. Lage har ingen problemer med dette på nåværende tidspunkt.

Lage er kastrert, id-merket og vaksinert, og han vil passe godt inn i et hjem uten små barn. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar